Medverkande

Marie-Louise Nilsson

En inspirerande och utmanande talare som till vardags arbetar på EFS kyrkan i Östersund och med nyplantering av församlingar.

Lovsångsteam

Gabriella Henriksson med team från Skellefteå.

Förbönsteam

Medverkar hela konferensen.

Gabriel Hagenfors

Gabriel är kanske mest känd från tiden när han som barn turnerade runt med sin familj. Han ären erfaren sångare, låtskrivare och lovsångsledare. Han är nu bosatt i Eskilstuna där han till vardags jobbar som musiklärare. Hos oss kommer han hålla i en konsert som passar både ung och gammal.

Bengt Berggren

Mer info kommer. 

ALEXANDRA HYLLERUD

I snart 15 år har Alexandra rest runt i vårt avlånga land och haft barnmöten. Under de senaste fem åren gör hon det tillsammans med sin man och familj samt dockorna Mats & Anita och busfarbrorn Ospon Sporre. 

När Alexandra och hennes familj drar igång blir det ett hejdundrande barnmöte som tar med alla åldrar på en spännande och rolig resa.

Genom hela barnmötet går en röd tråd som har ett enda syfte: att ge barn och föräldrar en upplevelse som leder dem närmare Jesus och hjälper alla att lära känna Honom personligen.

Malin Hagenfors

Malin är en mycket uppskattad talare med passion för församling och en ung generation. Ofta syns hon i nationella sammanhang som antingen talare eller arrangör och till vardags jobbar hon som ungdomspastor i Eskilstuna Pingstförsamling.