Medverkande

Talare

Stojan Gajicki är pastor och författer, blev frälst 1975 i Sverige och började predika nästan omgående. 

Lovsångsteam

Magdalena Lundberg från Skellefteå har lång erfarenhet av att leda lovsång och tillbedjan. Hon finns med oss hela konferensen tillsamman med sitt team. 

Förbönsteam

Medverkar hela konferensen.

Pinewood Avenue

Ett nybildat band bestående av rutinerade musiker som känt varandra länge och tidigare spelat ihop i andra konstellationer. Bandet satsar på att producera eget material i genren Country-pop. Materialet till
låtarna hämtas från livserfarenheter och tillsammans jobbar bandet sedan fram ett musikaliskt uttryck i form av text, melodi och harmonik, resultatet blir låtar som alla gemensamt tror på och verkligen gillar.


ALEXANDRA HYLLERUD

I snart 15 år har Alexandra rest runt i vårt avlånga land och haft barnmöten. Under de senaste fem åren gör hon det tillsammans med sin man och familj samt dockorna Mats & Anita och busfarbrorn Ospon Sporre. 

När Alexandra och hennes familj drar igång blir det ett hejdundrande barnmöte som tar med alla åldrar på en spännande och rolig resa.

Genom hela barnmötet går en röd tråd som har ett enda syfte: att ge barn och föräldrar en upplevelse som leder dem närmare Jesus och hjälper alla att lära känna Honom personligen.